Pàgines

impresionant

impresionant
bonic per la vista

dijous, 7 de febrer del 2013

SAPATILLAS AMARILLAS


El Grup de Teatre Imagina va posar en escena a la Biblioteca Central de Castelldefels el dia 26 de Gener del 2013 la obra(ZAPATILLAS AMARILLAS) Versió Teatre Fòrum es una creació de Imagina amb col-labora cio de Susanna Cebrian a partir de l´adaptacio de un compte de Mª Jesús  Rodríguez.





Hola com component de aquest grup os  explicaré la meva experiència de la meva nova posada amb escena amb un paper petit però  gratificant.




Com sempre arribem als llocs amb temps per prepara les coses que comporta una representa cio,decorat,llums so, efectes especials,i vestuari.


Cuan falta poc es ajunten i es donem ànims abraçades i fem força perquè surti lo millor possible.

La obra (SAPATILLAS AMARILLAS)Consta de tres actes molt diferenciats.

En principi tinc que di que dos (jokers)presentadors estan tota la obra entre el escenari i public com reconduint la situacions que passen.


PRIMER ACTE
 
Es comença en un sabater,las sabatilles vellas,las bambes,les sabates,botes de aigua,i sabatilles grogues edemes de un calçador es buscant fe un espai i per fer lo se empeñen un as amb las altres es criticant i es diuen de tot cançadas de tan batibull es quedam adormides.

SEGON ACTE
 
Representa una mare planchan i el fill (SERGI)que li diu que no troba les sabatilles grogues la mare li diu que es un descuidat i que las busqui ve (entre tan truca el telefon)es una amiga de la mare que la vol invita a dinar però li diu que esta molt atrafegada amb el fill i no te molt de temps bueno poden fe un cafè li contesta la amiga així quedam i el (Sergi)castigat asta que trobi las sabatilles.

TERCER ACTE
 
Comença el acte amb que toca el despertador i totes las sabatilles es despertant i les sabatilles grogues no estan tots els demès diuen coses de elles que si que no llavores las sabatilles mes velles diuen que tindrien que tindre una mica de paciència perquè li recorda (AL TIÓ SEBSTIAN) Que tenia una en fermetat al cap que se imaginava coses i estava tris per que no el entenien i amb sembla que las sabatilles grogues tenen els mateixos sintomas.
Pues entre tots las tenint que ajudar la però com o fem ningú sabem



 
Les sabates negres es dirigeix al public i pregunta algú te una idea.
 

Amb aquest moment tots els actors es desprenent del vestuari i el compte es converteix en una família de la realitat esta la mare,el pare,els fills ,germans cosins ,etc etc

 I tots volem ajudar a la mare que te un problema de salut mental ,tens que sortir al carrer ,anar al metge. prendre la medicació i ,moltes coses per ajudar la però no fa ni cas diu que ells si que estan malats.llavors demanen col-labora cio del public

I NO EXPLICO EL FINAL PERQUÈ LO VO ES ANAR A VEURALA PER SENTIR DE APROP EL LO QUE OS E EXPLICAT I MES

I jo he començat deien que volia explica la meva primera experienca i no o pug explica amb paraules
nomes pug di a la gran família que es Imagina.GRACIES.GRACIES.GRACIES


PEP