Pàgines

impresionant

impresionant
bonic per la vista

dijous, 22 de novembre del 2012

ESTIMEM LA FLORIDA

A la meva casa tinc una habitació casi esclusivamet per mi ,fotos, cds,pintures, tv, ordinador, en fi, una 'cacharreria' (EN CASA DEL HERRERO CUCHILLO DE PALO). Un dels pocs ratos que tinc buscant coses vaig veure un cd, el vaig posar i vaig recordar coses.
Que fa 2 o 3 anys es fa formar(ESTIMEM LA FLORIDA) per la (ASSOCIACIO DE VEINS DE LA FLORIDA, PLA DE DESENVOLUPAMENT COMUNITARI DE LA FLORIDA, EL ESPLAI LA FLORIDA, CAMINANTES SIN FRONTERAS) amb l'objetiu de concienciar a les persones que vivien al barri que arribaria el dia que estimarien el barri.
Tots sabiem que era una feina molt dificil, fariem com les formigues poc a poc i que traballant el tema sense enfadar-nos amb ningú podriem tindre a la llarga bons resultats.
Van començar amb un presupost minim pero amb uns voluntaris molt grans.
El primer que van fer, mirar com fer un logotip i al final crec que el van encertar.  És un cor fet amb flors , despres unes samarretes.
Per fer contrast, samarreta negra amb el logo color butano, bo, bonic i barat.
Per donar-nos a coneixer van fer una festa al carrer Primavera amb musica i van pintar un mural que és com el nostre punt d'encontre.

(MORALEJA DESPRES DE 2 ANYS ESTÀ IGUAL QUE EL PRIMER DIA )

Es fa una reunió al mes i una passejada amb nens de varies edats.
A la reunió es decideix el carrer i el ultim dissabte de cada mes la passejada.
Que consisteix en repartir octavetes explicatives i amb guants i estris recollir la bruticia petita, fer fotografies ,i també una acte. Baixem per una acera i pugem per l' altra (UNES TRES HORES).
Totes les actes i fotografies les enviem a la regiduria del barri.
La gent pregunta què fem: li expliquem que nosaltres (ESTIMEM LA FLORIDA) com a barri i volem predicar amb l'exemple perquè arribi un dia que tots estimem la florida, més net, més segur, més civic, més respirable, més de tot.

Anem poc apoc com les formigues però al llegir aquest escrit igual us entra el gusanillo i voleu ajudar-nos: és molt maco i enriquidor.

Voldria fer una crida perquè altres barris de l'Hospitalet pensin en crear una cosa parescuda i aixi poc a poc estigui a tots el barris de la ciutat.

L'HOSPITALET  la estimaríem tots els que vivim i els que no hi viuen.

Perquè ens tenim que treure la lacra que ens posen: que l'Hospitalet és la ciutat de lo pitjor de lo pitjor.

Penseu una mica i paseu a l'acció i guanyarem tots.

Per informar-vos, a l'associació de veins de la Florida.

UN PETO I UNA ABRAÇADA PER TOTS

SALUT I ESTIMEM LA FLORIDA/////////////////////////////////////////////PEP